Grau Multimèdia – UOC Universitat Oberta de Catalunya
Realitat Virtual Grau Multimèdia – UOC

El bucle principal de l’aplicació

Jaume Ferrer

Autor: Narcís Parés i Roc Parés (investigadors en realitat virtual i sistemes interactius, i professors de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona)

Descripció: El bucle principal de l’aplicació és l’estructura que repeteix una sèrie d’accions durant la vida d’una experiència de realitat virtual. La repetició de les accions té un significat molt important, ja que pot determinar la mesura temporal de l’aplicació i definir cicles d’una certa durada o bé aquests cicles del bucle es poden adaptar a un rellotge intern concret que determina l’evolució temporal de l’aplicació. Aquest text forma part del Material didàctic de l’assignatura de Realitat Virtual del Grau de Multimèdia de la UOC.

Idioma: Català

http://materials.cv.uoc.edu/continguts/PID_00150715/web/main/m7/v5_1.html

Leave a Reply