Grau de Multimèdia Universitat Oberta de Catalunya
Documentació Audiovisual Grau de Multimèdia

Documental “Amnesia Digital”

Jaume Pedregosa
Els discos durs només duren cinc anys, una pàgina web sempre està canviant i no hi ha manera de trobar un lector de discos de més de 15 anys. Les dades digitals són vulnerables. No obstant això , biblioteques senceres estan sent desmantellades ja que se suposa que tot es pot trobar en línia. Per primera vegada en la història, tenim els mitjans tecnològics per emmagatzemar tot el nostre passat, però ¿ Patirem d'amnèsia col·lectiva ?

 

 

 

Treballo com a documentalista de televisió i col·laborador docent al Grau Multimèdia de la UOC. Estic especialitzat en el camp de la documentació informativa i d'imatges realitzant tant la recerca...

Deixa un comentari